Kérjük engedélyezze böngészőjében a Javascriptet hogy láthassa a naptárbeli eseményeket!

nyári táborok

Napközi az öbölben!


- Gondot jelent számotokra gyermeketek hétközbeni elhelyezése?
- A közeli óvodák, bölcsödék már megteltek, de fontos lenne újra munkába állni?
- Esetleg csak heti két-három napon szeretnétek, ha szocializálódna a gyermeketek?
- Úgy érzitek, hogy gyermeketek már nem csak a Ti társaságotokra, hanem a korosztályi társaságra is vágyik?
- Érkezik a kistesó, jó lenne, ha Ő is kapna az édesanyjától kizárólagos figyelmet?
- Gyertek el hozzánk, és mi segítünk!
- Szakképzett pedagógusaink személyében gondoskodó figyelmet kap szemetek fénye!

Játék:
A játék a gyermekek elsődleges tevékenysége.
A játékban alakulnak ki a gyermekek képességei, áthatja minden tevékenységüket. Fontos intenzíven megélni, elmélyíteni az anya-gyermek kapcsolatot, így elsősorban az ilyen jellegű programokat kívánjuk szervezni.
A gyermek a játékon és a mozgáson keresztül ismerkedik a világ tárgyaival, tulajdonságaival, a valóság jelenségeivel, eseményeivel. Ehhez nyújt tökéletes lehetőséget a Kölyök-öböl Játékház már kialakított játéktere.

Célunk:
A napköziben fő feladatunknak tekintjük a 20 hónapostól 4-5 éves korú gyermekek napközbeni ellátásán, gondozásán túl, a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak, eltérő fejlődési ütemének szem előtt tartásával az egészséges, harmónikus személyiségfejlesztését. Mindezt vidám tevékenységekkel, családi hangulatban. Kiemelt fontosságú számunkra a természetközeliség, a tapasztalás, és az utánzáson alapuló tanulás.
A Játékház bensőséges atmoszférája és a Kopaszi gát gyönyörű természeti adottsága tökéletes környezetet nyújt a harmónikus együttlétre, a testi és lelki fejlődésre egyaránt.

Amit biztosítunk:
Változatos tevékenységek képzett óvónénikkel, szabad játék az egyedülálló mászóka-rendszeren, valamint a szabadban, napi háromszori étkezés sok gyümölccsel, igény szerint nyugodt délutáni pihenés ringató-sarkunkban.
A Napközi életében lehetőség van 5, 3 és 2 napon részt venni. 


Kreatív kézműves foglalkozások:
A foglalkozásokon a gyermekek különböző anyagokkal (gyurma, papír, tempera, só, gyurma, kerámia, rongy, termések, egyéb természetes anyagok, tojáshéj, kő) és különböző technikákkal (gyurmázás, decoupage, festés, papírmozaik, nyomdázás, rongyvarrás stb.) ismerkedhetnek meg a gyermekek. Kicsiknek kifejlesztett változatában a gyermekek ujjal, szivaccsal festhetnek, szabadon gyurmázhatnak, tépkedhetik a papírt, majd ragaszthatják azt. A gyermekeknek örömet szerez, ha játékukban viszontláthatják a maguk készítette eszközöket, így például húsvéti, pünkösdi, karácsonyi, farsangi dekorációkat is készítünk velük a kézműves foglalkozások keretein belül.

Mozgás:
A gyermekek egészséges fejlődéséhez szükséges a rendszeres mozgás, lehetőleg a friss levegőn, ezért amennyiben az időjárás engedi, a nap nagyobb részét a szabadban töltjük. Ügyelünk arra, hogy a gyermekek minden nap játékos formában jól átmozgassák testüket. Ezáltal erősödik az izomzatuk, javul állóképességük és egyensúlyérzékük. Emellett a mozgás örömet jelent a gyermekek számára.
A Közép-Európában egyedülálló, kalandparkot imitáló, természetes alapanyagokból (lehántolt, kezelt felületű rönkfa) készült labirintus-rendszer speciálisan úgy van megtervezve, hogy minden rész-mozgásképességet fejlesszen. A sok-sok növénnyel díszített terület nem csak a mozgásrendszerre, hanem az érzékekre és a gondolkodásra is hat a különböző felületek felhasználásával. A gyerekek biztonságos környezetben „falat mászhatnak”, magaslesen vízesést, „vadat” figyelhetnek, függő-hídon kelhetnek át, indán csimpaszkodhatnak, alagúton bújhatnak át.

Környezeti nevelés:
Fontosnak tartjuk, hogy játékosan ismeretekhez is jussanak a nálunk levő gyerekek. Megteremtjük a lehetőséget, hogy a szabadtéri programok, séták alkalmával megismerjék a szűkebb, tágabb környezetüket, a családot, a természet egyszerűbb jelenségeit, a lakókörnyezet állat- és növényvilágát, az évszakok jellemzőit.
A környezettudatos gondolkodásra nevelünk az újrahasznosítható anyagok elsődleges használatával, valamint a szelektív hulladék-gyűjtéssel is.
Az egészséges életmódra nevelés:Odafigyelünk arra, hogy a gyermekek helyes étkezési, tisztálkodási, öltözködési szokásai kialakuljanak. Ezeket a tevékenységeket rögzített napirend alapján végezzük.

Napközbeni ellátásának díjai:
Havi gondozási díj, mely tartalmazza a napi négyszeri étkezési díjakat is:

heti 2 napos szolgáltatás esetén havi 32.000 Ft; 
heti 2 alkalommal, félnapi szolgáltatás esetén havi 24.000 Ft;
heti 3 napos szolgáltatás esetén havi 48.000 Ft; 
heti 3 alkalommal, félnapi szolgáltatás esetén havi 36.000 Ft;
heti 5 napos szolgáltatás esetén havi 84.000 Ft; 
heti 5 alkalommal, félnapi szolgáltatás esetén havi 63.000 Ft; 

Alkalmi gondozási díjak:
Napidíj: 4.500 Ft + étkeztetési díj

Bio és speciális étkeztetés díja: a napi étkezési áron felül 350 Ft/ nap

További információk itt!