Kérjük engedélyezze böngészőjében a Javascriptet hogy láthassa a naptárbeli eseményeket!

MOCORGÓ Interaktív Zenés Bábos Mozgásfejlesztő Foglalkozás

Foglalkozásaink alatt hétről-hétre, meséről-mesére, egyre nagyobb bepillantást nyerünk Kalimpa varázslatos világába, ahol az idei tanévben Bubilla hercegnő is csatlakozik a foglalkozásokhoz.

Ebben a mesevilágban énekek, mondókák és játékok között kalandozva a Mocorgó foglalkozás célja a mozgás megszerettetése, a mozgáskedv megőrzése, a mozgástapasztalatok bővítése, a fizikai erőnlét és a testi képességek fejlesztése, valamint a mozgás eszközeivel az értelmi struktúrák és a szociális képességek fejlesztése.


Minden alkalommal három készség-képesség fejlesztésére összpontosítunk (pl. ugrás, egyensúly, állóképesség). Ezek alapján vannak összeállítva, a mese szerves részét képző, mozgásfejlesztő játékok. A foglalkozások időtartama a bölcsődés, 1,5-3 éves korosztálynak 25-30 perc, melyek heti rendszerességet igényelnek.

A mozgás a gyermek legtermészetesebb megnyilvánulási formája. Köztudott az a tény, hogy ebben az életszakaszban a gyermek mozgásának fejlettsége képet ad általános fejlettségi szintjéről, a fejlődés tempójáról. Programunkban alapvető szerepe van a mozgásfejlődés folyamatos nyomon követésének, segítésének.

 

A foglalkozásokat Szabó Tamás színész/zenész és Csillag Botond bábszínész tartják.

http://www.mocorgo.com

 

Minden szerdán 10:30-tól!

Foglalkozásokra jelentkezni lehet: 06/20-436-4124 telefonszámon, vagy e-mailben: kolyokobol@gmail.com