Kérjük engedélyezze böngészőjében a Javascriptet hogy láthassa a naptárbeli eseményeket!

nyári táborok

Anyák napja - az Élet napja

Egy nap, a Teremtés napja, ahol megszólítjuk a bennünk élő Anyát, Gyermeket és Apát is. Egy nap és egy hely, ahol szülők és leendő szülők, gyerekek, egyedülállók és családosak –mindahányan otthon lehetünk! 

Feledd el az elvárásokat, a szerepeket és a kategóriákat! Szabadon mozgunk, improvizálunk, zenélünk; beszélgetünk a női és férfi minőségekről, apaságról és anyaságról,a gyermekvállalásról, az egymást segítő körökről, a hozott családi mintákról. A program egész napos, reggel 9 órától várjuk az érdeklődőket, egészen este 9-ig.


Egy nap az Anyai minőség jegyében, egy minőségben, ami teremt - ami mindenben benne van, belőle ered az Élet. Az anyák napi programok ezúttal olyan témákat érintenek, amik eltérnek a megszokottól. Élmény, tanulás, gyógyulás és kikapcsolódás, programok nőknek, férfiaknak, gyerekeknek. 

Előadóink a nőkhöz és férfiakhoz szólnak, a leendő- és a gyakorló szülőkhöz – vagy épp a gyermekvállalás felelősségével birkózó emberekhez. Beszélgetünk majd a női- és férfi körök fontosságáról, a változó nemi- és szülői szerepekről, az archetípusokról, a családi és egyéni mintákról, generációs terhekről és feladatokról, elakadásokról. Szabadon táncolunk, meghívjuk az elemeket és hangszerek formájában szólaltatjuk meg őket, áramlunk és teret adunk lélekmegéléseinknek.
Mozgunk, beszélgetünk; a gyerekekkel kézműveskedünk és dalolunk; önálló foglalkozásokat szervezünk számukra teljes gyermekfelügyelettel.

A cél egy olyan nap létrehozása és megélése, ahol előadóink segítségével új folyamatok indulhatnak el, új körök jöhetnek létre, teret adva újabb foglalkozásoknak, találkozási lehetőségeknek.

Egyre többször, de még nem elég hangsúlyosan kerül szóba, hogy nők és férfiak, a maguk körét kialakítva testi – lelki segítséget adhatnak egymásnak, támogató közösségeket hozhatnak létre. Változnak szerepeink, sokasodnak megéléseink, s az elvárások, a társadalmi nyomás alatt sokszor saját vágyaink, valódi kívánságaink, érzéseink kerülnek elnyomásra. Egyre távolabb kerülünk az eredendő Női és Férfi minőségtől, az anyaság és apaság harmonikus, kiteljesedett megélésétől. Változik a felelősség, az önmagunkért vállalt felelősség megélése, sokszor még „érett” felnőtt korban sem érünk meg rá… Nővé lenni és nővé válni… férfivé nőni és férfiként élni, apává, anyává válni. Beavatás és felelősség.

Mikor állunk rá készen? 
Milyen élmények, családi terhek gátolhatnak minket kiteljesedésünkben, megéléseinkben? Hogyan csíphetjük nyakon egyéni – és családi mintáinkat? 
Mit jelent az, hogy szabadsága van egy leszülető léleknek?
Hogyan lehet dolgozni önmagunkon, hogyan dolgozhatjuk fel eddigi élményeinket?
Mit jelent Apának lenni?
Mit jelent Anyának lenni?
Milyen jelei vannak a családi minták átadásának, hogyan ismerjük fel őket?
Ugye, sohasem késő elkezdeni..? : - ) Nem!

Mindig a következő lépés megtétele a legnehezebb. Előadóinkkal most segítséget nyújtunk abban, hogy ezt megtehesd. Előadások, beszélgetések, mozgásos foglalkozások nyitnak most kaput, hogy felismerd, mik lehetnek megélt nehézségeid hátterében, merre indulj el, ha változtatni szeretnél.

Vendégünk lesz Dobos Andrea Beáta, Tapasztó Zsuzsa, Halmai László és Merza Péter.

További információk a vendégeinkről:

* Dobos Andrea Beáta
* Józsa Boglárka
* Halmai László
* Merza Péter
* Tapasztó Zsuzsa