Kérjük engedélyezze böngészőjében a Javascriptet hogy láthassa a naptárbeli eseményeket!

nyári táborok

Szolgáltatásaink


- Kalandpark
- Kávézó

- Napközi

MOCORGÓ Interaktív Zenés Bábos Mozgásfejlesztő Foglalkozás  

- Nyári Táborok

Kalandpark

2-12 éves korú gyermekek számára.


Közép-Európában egyedülálló, kalandparkot imitáló, természetes alapanyagokból (Lehántolt, kezelt felületű rönkfa) készült labirintus-rendszer, sok-sok növénnyel. A terület speciálisan úgy van megtervezve, hogy konkrét mozgásképességeket fejlesszen. Nem csak a mozgásrendszerre, hanem az érzékekre és a gondolkodásra is hat a különböző felületek felhasználásával. Itt a gyerekek biztonságos környezetben „falat mászhatnak”, magaslesen vízesést, „vadat” figyelhetnek, függő-hídon kelhetnek át, indán csimpaszkodhatnak, alagúton bújhatnak át.

KávézóA kávézónk kínálata az egészséges életmód elveit helyezi előtérbe, választékunk a minőségi kávé és tea mellett, tejtermékeket, gyümölcsöt, egészséges ropogtatni valókat, szendvicseket tartalmaz, ezáltal is szeretnénk propagálni a tudatos, egészséges táplálkozást. Az apróbb látogatóinknak bébiételt kínálunk.

A kávézó szerves részeként kialakított „hempergőben” a legkisebbek találnak érdekes fejlesztőjátékokat, korosztályukkal ismerkedhetnek, míg mamájuk a kávézóban kikapcsolódik, beszélget. 

 

Kulturális programok felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiállítások

 

Várjuk oktatási intézmények (családi napközik, bölcsődék, óvodák) jelentkezését hétköznap délelőtti időszakban.