Rólunk

érdemes hozzánk jönni

Mert értő figyelmet kap minden gyermek

Nekünk igazán számít, hogy jól érezzétek magatokat!

Filozófiánk

A Kölyök-öböl Játékház komplex, kiemelten család-, bababarát szabadidős intézmény. Célunk, hogy kisgyermekes családoknak, gyermekeikkel otthon lévő kismamáknak, illetve más családtagoknak nyújtsunk együtt igénybe vehető, színvonalas szolgáltatást.
Hétköznapokon napközben családi bölcsőde működik az intézményben.

Mivel a fővárosban élő családok számára sokszor nehezen kivitelezhető, hogy rendszeresen szabadban legyen a gyermek és a lakás szűkre szabott lehetőségeiből kilépjen, megpróbáljuk a természetet elérhető közelségbe hozni. Ehhez tökéletes helyszínt nyújt a BudaPart – Kopaszi gát területe. Játszóközpontunkban nagy üvegfelületek biztosítják a természet közelségét, a gyermekek játék közben karnyújtásnyira érzik magukat a természettől, a fáktól, a Duna vizétől. Rossz idő esetén, ill. télen sem kell lemondani a gyermekek számára oly fontos mozgásról, közösségi élményekről.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy azok az anyagok, amelyekkel a gyermekek érintkeznek természetes alapanyagból legyenek. Kalandparkunk kialakításakor erre is ügyeltünk.
A természetes anyagokból készült berendezés szorosan kapcsolódik a környezettudatosságra való neveléshez is.
Célunk egy olyan játszó, fejlesztő központ megteremtése, ahol a gyermekek egészséges környezetben, játszva fejlődhetnek testileg, szellemileg, és szociálisan, szabadon, kötetlen formában. A szülők ezalatt kávézónkban kikapcsolódhatnak, kielégíthetik szociális igényeiket, emellett gyermeknevelési, és életvezetési problémáikkal fordulhatnak szakembereinkhez.

partnereink
Mocorgó Interaktív Programok
Cziniel
Budapart